Skelbiu nemokamai lt
Skelbimų paieška

Xenon lemputes, blokeliai, xenon aksesuarai- mazmenine ir

Skelbimo nr. 19400, įdėtas: 2010-10-12 · Perskaitė: 1788

Skelbimas nebegalioja.

Xenon lemputes, blokeliai, xenon aksesuarai- mazmenine ir didmenine prekyba!

UAB AVATRA-xenon importo lyderis Lietuvoje nuo -uju!!!



“Xenon HID” (high intensity discharge – angl. k. - didelio stiprumo islydis) lemputemis

HID lemputeje, pripildytoje xenon duju, sviesa yra gaunama, ivykus elektros iskrovai tarp gyvsidabrio bei metalio halido elektrodu ir isgavus didelio stiprumo duju islydi. Del tokio veikimo principo sios lemputes sutrumpintai vadinamos HID, dar kitaip liaudyje "xenon" lemputemis.

HID lemputes neturi siulelio, o tai garantuoja ilgaamziskuma ir tarnavimo patikimuma lyginant su iprastomis lemputemis. HID lemputes skleidzia baltos - melynos spalvos sviesa, artima dienos sviesai, todel matomumas bet kokiomis eismo salygomis yra zenkliai geresnis, kaip pavyzdys: W HID lemputes sviecia apie % ryskiau nei W halogenines. HID iranga naudoja maziau elektros energijos is automobilio akumuliatoriaus, to teigiama pasekme - minimaliau apkraunamas generatorius ir nezenkliai sumazinamos kuro sanaudos. Xenon buna dvieju tipu pagal svietimo distancija: artimosios - xenon ir tolimosios - bixenon. Xenon iranga montuojama automobiliuose, motocikluose, sunkvezimiuose, reciau kitokios paskirties technikoje.



Xenon Lietuvoje

Lietuvos rinkoje didziausia xenon paklausa ir importas i musu sali isaugo -uju metu antrajame pusmetyje. Tai pajute imones ar tiesiog paprasta patentuota versla vystantys fiziniai asmenys stengesi is to pasipelnyti pateikdami rinkai tai, ko reikia. Sistema labai paprasta, jei yra paklausa -pasiula visada atsiras. Pirmieji xenon, zenkliai uzkariave rinka, mus pasieke is Kinijos, Hong Kongo, Taivano, kitaip tariant prekes keliavo is treciuju pasaulio saliu. Ne toks zenklus procentas xenon buvo importuojama i Lietuva is Europos ar Amerikos. Viso to priezastis - kainu skirtumas. Kai kurie Kinijos, Hong Kongo ir Taivano gamintojai galejo pasiulyti palyginus zema kaina ir nebloga patikimuma. Keletas Europos ir Amerikos xenon gamintoju issiskyre ypac auksta savo produkto kokybe, kuria lydejo solidi kaina. Solidi kaina atbaidydavo paprasta, maziau inoringa pirkeja, ieskanti produkto, kuriame butu subalansuota kaina ir kokybe. Reikejo surasti tarpine grandi, nepamirstant svarbaus kliento kriterijaus renkantis preke, kad kiekvieno is musu poreikiai ir galimybes skirtingos.



Klaidinga informacija apie xenon

Siandien kai kurios imones prekiaujancios xenon ar pavieniai fiziniai asmenys placiai besireklamuojantys Lietuvos rinkoje daznai skelbia samoningai melaginga ir tikroves neatitinkancia informacija apie xenon. Klaidingai yra isaukstinami xenon privalumai, ju tarnavimo laikas, netikslingai lyginami su halogeninemis lemputemis, perdetas demesys konkreciam xenon gamintojui - jis ivardijamas, kaip vienas geriausiu xenon rinkoje, nors visiskai neaisku, kuo sie zodziai yra grindziami: nuogirdomis? Asmenine patirtimi? Klientu teigiamais atsiliepimais? Ar kompanijos atliktais apklausos duomenimis? Ar dar kazkuo? Dar kiti Lietuvos rinkoje parduodamus xenon ivardija kaip: „geri, o ne pigus“ arba „maziausios kainos rinkoje“. Cia ir vel lieka neaisku, kuo toks argumentas yra grindziamas? Kas nubrezia riba tarp gerumo ir pigumo? Jei vieni prekybininkai analogiskai tokios pacios produkcijos gali pasiulyti zymiai zemesne nei rinkoje esama kaina, jie, savaime suprantama, sukelia konkurentu nepasitenkinima, nes skatina naturalia konkurencija, verciancia smulkesni konkurenta trauktis arba derintis prie esamos rinkos, siuo atveju tai butu kainos analize ir jos mazinimas arba paskutinysis ir salutinis sprendimo budas: samoningas melas paveikiant maziau ismananti klienta melaginga ir itaigia informacija.

Ju tikslas aiskus - biznis bet kokia kaina, o ne saziningumu ir pasitikejimu paremtas verslas. Samoningai ir itaigiai suformuluota klaidinga informacija greitai paveikia maziau ziniu turinti klienta.

Stai keletas juokingiausiu ir absoliuciai jokiais faktais nepagristu ksenoniu zibintu m. sausio menesio reklamu Lietuvoje (informacija surinkta is internetiniu skelbimu svetainiu, baneriu ir laikrasciu): “Ne pigus, o geri xenon“; “Akcija: xenon tik Lt. Zymiai geresni, nei po Lt.“; „Pradziuginkite savo artima ir mylima zmogu padovanodami jam xenon zibintus Kaledu proga, nes dabar xenon jau nebe prabanga, o butinumas“; „Pigiausi xenon visoje Lietuvoje tik Lt.“; „Akcija: Korejietiska kokybe uz “kiniska“ kaina“.



Xenon importas

-uju metu pirmajame pusmetyje mes pradejome importuoti xenon i Lietuva. Pirmieji musu zingsniai sioje srityje buvo tiesioginiu kontaktu uzmezgimas su xenon gamintojais. Is pradziu norejosi isbandyti kuo platesni ir ivairesni siu produktu gamintoju (zinomu ir maziau zinomu rinkoje) asortimenta, kad galetume ivertinti tai, kas patikima, prieinama ir turi paklausa xenon rinkoje. Kiekviena parsisiusta produkta testuodavome techniskai ir analizuodavome faktiskai ar jis vertas savo vardo ir kainos. Nemazai prekiu budavo faktiskai neatitinkancios savo techniniu veikimo savybiu, nurodytu gamintojo techniniame pase. Daznai xenon zibintu blokeliai trukdydavo automobilio radijo imtuvo darba, gera automobilines racijos funkcionavima. Pasitaike keli gamintojai piktybiskai nevykdantys savo garantiniu isipareigojimu - galiojancios garantijos laikotarpiu pakeisti nekokybiska preke nauju gaminiu. Taip pat teko patirti savo kailiu, kad kartais ir maziau zinomas gamintojas gali pateikti rinkai preke pigesne kaina, bet patikima kokybe.

Isanalizave xenon gamintoju produkcija pradejome vystyti pastovu didmenini importa i Lietuva. Realizuoti xenon Lietuvoje buvo maziau naudinga nei musu kaimynines Latvijos rinkoje, todel xenon produkcija realizuodavome Latvijoje. Nuo -uju metu antrojo pusmecio pradejome labiau vystyti realizacija Lietuvoje tiek didmena, tiek vienetine prekyba. Manome, kad butent -ais metais tapome ir lyg siol esame islike vieni is stambiausiu HID produkcijos importotoju visoje Lietuvoje.





Xenon draudziami?- kas melas, o kas tiesa?

Informuojame, kad valstybines technines apziuros reikalavimuose yra numatyta, jog sviesos saltiniai (lemputes) ir zibinto komplektacija (valymo ir reguliavimo iranga) turi atitikti gamintojo numatyta.

Pateikiame dokumento nuoroda: vta.lt/Data/grupe.pdf ( punktas).



Kiekvienas automobilio, motociklo, traktoriaus, sunkvezimio ar kitos specialiosios paskirties transporto priemones zibintas turi tam tikrus zymejimus, kurie ir reiskia, kam sis daiktas skirtas pvz. (artimuju ar tolimuju sviesu, posukio, atbulines eigos ir tt..). Zymejimai gali buti ant zibinto stiklo arba plastmasinio korpuso. Zemiau pateikiame, kokiomis raidziu kombinacijomis yra zymima transporto priemoniu

Transporto priemoniu priekiniu zibintu zymejimai:

· B - Ruko zibintas

· C - Artimu sviesu zibintas, su volframinio siulo lempute

· R - Tolimuju sviesu zibintas, su volframinio siulo lempute

· CR - Artimu/tolimu sviesu zibintas su volframinio siulo lempute

· HC - Artimu/ilgu sviesu zibintas, halogenas

· HR - Tolimu sviesu zibintas, halogenas

· HCR - Artimu/ilgu sviesu zibintas, halogenas

· DC - Artimu sviesu zibintas, xenon

· DR - Tolimu sviesu zibintas, xenon

· DCR - Artimu/tolimu sviesu zibintas, xenon

· A - Priekines pozicijos zibintas (stovejimo‚ ‘‘miesto teritorijos‘‘ arba sonines sviesos).

· RL - Dieninis zibintas („DRL“).

· PL - Plastikinis sklaidytuvas-stiklas (gali buti be jokio auksciau isvardinto zymejimo).

Sie zymenys gali buti varijuojami. Pvz. HCR gali buti apibrauktas remeliu, arba pazymetas kaip HC/R. Zibintas, turintis skirtingas lemputes ir reflektorius trumpoms/ilgoms „halogeninems“ sviesoms, gali buti pazymetas HCHR. Tuo tarpu zibintas su artimu sviesu „xenon“ ir tolimu „halogen“ lempute, gali buti pazymetas DCHR.

Apie tai, jog xenon lemputes originaliai montuojamos, tik i lesinius zibintus, galime pasakyti remiantis siame tekste pateiktais dokumentais ,jog tai netiesa. Dar akcentuojame fakta, kad kai kurie Mercedes-Benz, Renault, Citroen, Honda ir kitu gamintoju zenklu pazymeti automobiliai iki siu dienu nurieda nuo konvejerio su sumontuotais gamykloje xenon zibintais be lesiu, kitaip dar liaudyje paplitusiu terminu ‘‘linzes‘‘.

(Paskelbta iš skelbimų svetainės Skelbiam.info)




Kiti skelbimai iš kategorijos "Motociklai, motoroleriai"
 PARDUODU tvarkingą ČIOPERĮ
Tvarkingas ,gerai su meile prižiūrėtas ČIOPERIS stovi suteptas ,(nes paruoštas žiemai) stovi kambaryje ir laukia
 SpeedFight2
Motoroleris geros bukles... Neseniai keistas stumuoklis ziedai padaryta gera atkatke.. Kaune dave zodine garantija jei kas blogai patwarkys.. ir tj nko nekainuos (jei ju
 Parduodu motoroleri
Parduodu motoroleri ZHONGYU ZY50QT. Darbinis tūris cm³: 49Spalva: VyšninėPadangų likutis %: 80Aušinimas: OruRida:3000km.Mazai vazinetas,pirktas pries daugiau nei metus.Kaina galima
 Perku motoroleri
Perku motoroleri,vaziuojanti,nebutu
 Parduodu motociklo Yamaha kuro siurbliuka
Parduodu motociklo Yamaha kuro siurbliuka. Kaina
 Parduodu Yamaha Majecty
Metai-2005 Darbinis turis-125 Rida-6000km Spalva-melyna Kaina-4400lt KOMENTARAI Diskiniai stabdziai Elektrinis
 perku
pirkciau kawasaki kx 250 variklio detales ar visa
 Lipduku gamyba motociklams pagal originala ar individualu
Lipduku gamyba motociklams pagal originala ar individualu uzsakyma. ATV, Quod, motoroleriu, motociklu remontas, diagnostika. Kaunas, T. Masiuliog.18K.
 perku mini britva
perku mini britva iki 200
 Parduodu motocikla SuzukiGSX 600
Parduodu motocikla Suzuki GSX 600, 1994/03 metu, galia-63 KW, variklio darbinis turis- 600. Tamsiai melinos spalvos . Yra technine apziura.Parduodu skubiai , galima
 Motociklu motoroleriu ir mopedo remontas ir gražinimas
remontas tiuninguojame mopedus motorolerius ir motociklus taip pat uziimame motoroleriu pardavimu visa tai rasite Šilutėje telefonai pasiteravimui 865165063 arba
 Parduodu keeway flash
Parduodu 2010 m. keeway flash. Kubatura 49.2 ccm. Galia 2,2 kW. 1 cilindras, 2 taktai, oru aušinamas. Stovis idealus, kuriasi is pirmo karto tiek karstas, tiek saltas,

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.


  • Skelbimas įdėtas: 2010-10-12
  • Galioja: iki 2011-09-30


 


© lusi.lt - Nemokami skelbimai

Reklama nemokamai parduodu perku