Skelbiu nemokamai lt
Skelbimų paieška

patalynes komplektas kudikiams

Skelbimo nr. 67528, įdėtas: 2022-11-16 · Perskaitė: 85

Didžiąją pirmųjų gyvenimo metų dalį naujagimis praleidžia miegodamas, todėl kūdikių patalynė yra vienas svarbiausių pirkinių. Patalynės komplektus, antklodes, naujagimių vokelius ir rankšluosčius rasite mūsų internetinėje parduotuvėje.

Ypatinga gaminių įvairovė

Kūdikių prekių paieška dažnai užtrunka ilgiau, nei daugeliui tėvų norisi. Nuo žaismingų kelių dalių patalynės komplektų iki apverčiamų antklodžių ir jaukių dėžučių - pas mus paprasta rasti viską, ko prireiks jūsų kūdikiams pirmosiomis savaitėmis.

Kiekvienas jų aprašytas išsamiau:

Patalynė. Šiuos komplektus sudaro dvi arba trys dalys. Dviejų dalių komplektą sudaro antklodės ir pagalvės užvalkalai, o trijų dalių komplektą papildomai sudaro minkštos šoninės lovelės apsaugos. Mūsų kūdikių patalynę sudaro vien tik medvilnė. Patalynės medžiagos yra hipoalerginės, todėl idealiai tinka alergiškiems kūdikiams.

Dvipusiai pledai. Šiuos žavius pledus galima naudoti kaip antklodę arba paklodę, kai kūdikį guldysite ant kietesnio paviršiaus. Viena pledo pusė pagaminta iš 100 proc. medvilnės, o kitoje pusėje yra alergijos nesukeliantis, itin minkštas, tekstūrinis pliušas. Medvilninėje pusėje pavaizduotos nuotaikingos iliustracijos, o pliušinė pusė yra vienspalvė. Šis pledas yra ideali ir praktiška kūdikio dušo dovana.
Kūdikių tematikos vokai. Tai puiki alternatyva tiems, kurie nežino, kaip tinkamai suvynioti savo kūdikį į vokelį pasivaikščiojimui. Kiekvieno voko išorę puošia žavus dizainas su nuotaikingomis iliustracijomis. Vokas išlankstomas ir pritvirtinamas specialiais lipdukais, o išlankstytą jį galima naudoti kaip paklodę. Kiekvienas vokas pagamintas iš 100 % aukščiausios kokybės medvilnės ir yra prikimštas hipoalerginio poliesterio.

Kūdikiams dažnai reikia ir specialios kūdikių patalynės, ir rankšluosčių. Jie turi būti ne tik itin minkšti, bet ir sugerti drėgmę, sulaikyti šilumą ir būti patogūs naudoti po maudynių. Mūsų kataloge rasite kūdikių rankšluosčių su gobtuvais, kurie padeda lengviau nusausinti kūdikio galvą ir apsaugo jį, kai vežate iš vonios kambario į kitą kambarį.
Kūdikių kištukiniai lizdai. Tai mažiausiems kūdikiams skirtas gultukas, kuris leidžia jums padėti kūdikį ant bet kokio horizontalaus paviršiaus ir būti tikriems, kad jis neiškris (pvz., ant tėvų lovos). Be saugos funkcijos, lizdelis suteikia naujagimiams didesnį komforto ir jaukumo jausmą, todėl jie gali ramiau miegoti. Šie kūdikių miego kokonai yra dvipusiai ir gali būti apversti į kitą pusę, priklausomai nuo to, ar norite, kad raštas būtų viduje, ar išorėje. Kokonus galima naudoti iki šešių mėnesių. Viduje yra silikono granulių, o išorė pagaminta iš 100 proc. medvilnės.
Pasirinktą kūdikio patalynę taip pat paprasta suderinti tiek pagal spalvą, tiek pagal raštą.

Kataloge taip pat rasite neperšlampamų paklodžių, vilnonių antklodžių, kurios ypač tinka žiemai, specialių vokų vežimėliams, flanelinių sauskelnių ir lovelės laikymo kišenių.

Jei turite klausimų, susisiekite su mumis; atsakysime ir padėsime rasti geriausią variantą jūsų kūdikiui.

Tegul jūsų vaikas auga patenkintas ir jaukus!





Kiti skelbimai iš kategorijos "Jaunimui"
K1x džemperis L dydžio
Parduodu dėvėtą K1x džemperį su kapišonu, maunamą per galvą. Jis yra naudota, bet stovis geras. Dydis L. Džemperio kaina 25 lt. Už jį mokėjau apie 150 lt. Tai nėra galutinė kaina, galima
NFL Titans klubo džemperis XL dydžio
Parduodu mažai dėvėtą Reebok firmos džemperį su amerikietiškojo futbolo komandos Tennessee Titans atributika. Džemperis yra su kapišonu ir maunamas per galvą. Jis yra naudota, bet stovis
parduodu kuprine
parduodu nauja, puma kuprine,parsisiunciau is sportdirect.com ir man netinka dydis. 45x25 : ) kaina 63lt,

Kiti skelbimai...

Kontaktai

Svetainė: smelinukas.lt



  • Skelbimas įdėtas: 2022-11-16
  • Galioja: neribotai


Kiti skelbimai: Jaunimui
Į pradžią
 


© lusi.lt - Nemokami skelbimai

Reklama nemokamai parduodu perku