www.lusi.lt

Skelbimas

Fish Oil GP 90 kaps SANTEGRA - Omega 3 kraujagyslių sistemai

Skelbimo nr. 64460, įdėtas 2017-02-05 · Perskaitė:

Niekam ne paslaptis, kokį svarbų vaidmenį, saugant sveikatą, atlieka taisyklingas maitinimas. Yra daugybė įrodymų, kad žuvų taukai ypatingai naudingi žmogui. Jis yra ne tik papildomas vitaminų A, E ir D šaltinis, bet ir turi sudėtyje polinesočiųjų riebiųjų rūgščių – eikozapenteno ir dokozaheksaeno, kurios priklauso nepakeičiamų omega-3 riebiųjų rūgščių grupei.

Omega-3 riebiosios rūgštys, įeinančios į ląstelinių membranų sudėtį, yra gyvybiškai būtinos žmogaus organizmui ir atlieka nepaprastai svarbų vaidmenį metabolizme. Kadangi žmogaus organizmas jų pagamina nepakankamai, ypač svarbu, kad jos patektų į organizmą su maistu.

Deja tik nedaugelis iš mūsų valgo pakankamą žuvies kiekį. Kompanija Santegra ® absoliučiai daugumai pagamino puikų natūralų Fish Oil GP (90) produktą iš jūros žuvies kepenų. Iš viso tik trys Fish Oil GP (90) kapsulės aprūpins būtinu maistinės medžiagos kiekiu gyvybiškai svarbių organų funkcijų ir širdies–kraujagyslių sistemos palaikymui.

Omega-3 riebiosios rūgštys gali padėti apsaugoti kraujagysles ir atstatiti jų elastingumą, užkerti kelią trombų susidarymui, gali padėti sumažinti cholesterino ir triglicerido lygį kraujyje, gali padėti normalizuoti arterinį kraujospūdį; stabilizuoti širdies ritmą. Omega-3 riebiosios rūgštys reikalingas normaliam smegenų vystymuisi ir funkcionavimui, gali padėti pagerinti organizmo imunines reakcijas. Žuvų taukai teigiamai veikia sausą odą, ji tampa labiau švelni, lygi ir elstinga, gali padėti pagerinti plaukų struktūrą.

Fish Oil GP (90) teigiamai veikia visus svarbiausius fiziologinius organizmo procesus. Jis gyvybiškai būtinas, kai racione yra napakankamas polinesočiųjų riebiųjų rūgščių kiekis.

Sudedamosios dalys: 3 kapsulių sudėtyje: Vitaminas E (DL-alfa-tokoferilacetatas) 300 mg α-TE, 1000 %, žuvies taukai 3 g (3000 mg): riebalai 3 g, baltymai < 1 g eikozapentaenoinė rūgštis (EPA) 540 mg, dokozaheksanoinė rūgštis (DHA) 360 mg, cholesterolis 20 mg, kapsilės apvaikalas – želatina.

NAUDOJIMAS: po 1 kapsulę 3 kartus per dieną, užgeriant stikline vandens, pageidautina valgio metu. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės.

PAKUOTĖ: 90 kapsulių. Grynasis kiekis: 123,8 g.

Gamintojas: Santegra JAV.

P.S. Parduodu maisto papildai, vitaminai kompanijos Santegra JAV. Visi mano siūlomi produktai tai natūralus, kokybiški, originalūs maisto papildai, pagamintos iš natūralių produktų (turi visus atitikties sertifikatus).
Esu atsakinga bei sąžininga, tad gausite siuntinuką 100 proc. originalius ir visada laiku. Klaipedoje kviečiu susitikti, kitur siunčiu. Jei turite kokių klausimų, mielai į juos atsakysiu.

www.sveikatashop.lt

Kaina: 19 EUR

Kontaktai

Vardas: Alla
Miestas: Klaipėda
Telefonas: +37061217997
Tinklapis: www.sveikatashop.lt

El. paštas:

Skelbimo adresas: http://lusi.lt/fish-oil-gp-kaps-santegra-omega-64460.html