Skelbiu nemokamai lt
Skelbimų paieška

Sandeliuku centras

Skelbimo nr. 66859, įdėtas: 2021-04-12 · Perskaitė: 208

Skelbimas nebegalioja.

Sandeliukunuoma.lt - sandėliukai Vilniuje. Mes turime daugybę sandėliukų, kurios puikiai tinka visiems, studentams, šeimoms ir įmonėms. Mes užtikriname geriausią kainą ir nepriekaištingas paslaugas.

Mes visada pasiruošę jums padėti. Mes tikime, kad labai svarbu žinoti savo klientų poreikius, todėl galime jiems padėti geriausiu įmanomu būdu. Sandeliuku centras Vilniuje esame jau daugiau nei metus. Mes siūlome mūsų sandėliuku nuomą Vilniuje, ir galite pasirinkti vietą, kurioje jaučiatės patogiausiai.

Sandeliukai - Saugumas:

. Užstatas: Su užstatu galite būti tikri, kad neturėsite jokių paslėptų mokesčių, mūsų kainos yra aiškios. Jei prie užsakymo pridėsite užstatą, apmokestinsime tik saugojimo vietos kainą. Tokiu būdu galite būti tikri, kad ateityje nebus jokių papildomų išlaidų!

. / Prieiga: Kai kurios kitos įmonės gali suteikti jums ribotą valandų prieigą prie savo daiktų ir tai gali būti tikrai varginantis, ypač jei neįmanoma jums patekti į saugyklos viduje per šias valandas. Kita vertus, mes leidžiame savo klientams atvykti bet kuriuo metu, kai jie nori. Taigi jūs turėsite / prieigą ir galite rūpintis savo daiktais, kai tik norite.

Mes esame čia, kad padėtume jums patenkinti jūsų daiktu saugyklos poreikius. Mes mielai pateiksime geriausius sprendimus Jūsų poreikiams! Nedvejodami susisiekite su mumis! Esame pasirengę atsakyti į visus Jūsų klausimus ir tai galime padaryti visą dieną!

Kaina: 1 EUR




Kiti skelbimai iš kategorijos "Patalpos"
Komercinių patalpų nuoma Kauno centre
Išnuomojamos pilnai įrengtos administracinės-komercinės paskirties patalpos reprezentacinėje Kauno miesto vietoje, K. Donelaičio g., pastato 1 aukšte. Objektas yra greta Laisvės alėjos, A.
Apie pavojų įspėja SMS, MMS ir skambučiu, Jums tik reikia į įrenginį įstatyti , bet kurio Lietuvos mobilaus operatoriaus S
Apie pavojų įspėja SMS, MMS ir skambučiu, Jums tik reikia į įrenginį įstatyti , bet kurio Lietuvos mobilaus operatoriaus SIM kortelė. Apsaugos įrenginio davikliai veikia belaidžiu ryšiu, todėl

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.


  • Skelbimas įdėtas: 2021-04-12
  • Galioja: iki 2021-07-11


Kiti skelbimai: Patalpos
Į pradžią
 


© lusi.lt - Nemokami skelbimai

Reklama nemokamai parduodu perku